responce

Watcher

Anyone else getting a responce error when trying to log East Nagach?
 

Lodroth

Hey cacoi07, welcome to the Forums. :)

I don't know what you mean with the quote or with the quotation marks, but I assume you have a similar problem.
This thread is two months old and it's issues have been fixed as you can see.

If you cannot login to your account, please use the search function to find a similar problem you have and it's resolutions.
If you cannot find any solutions to your issue, please check out this thread and try the suggestions posted there: Bug Resolve Suggestions and Bug Report Template
If none of the suggestions work, please create a bug report conform the correct template in the link I just provided in the Bug Reports section.
This template is mandatory.

- L
 

King Dael

Private
cacai07 - Are you sure, that you are trying to log onto the right server? Look at the flags on the top-right of the log in screen. You might have tried to log into a different country-specific server.
 

cacai07

cacai07 - Are you sure, that you are trying to log onto the right server? Look at the flags on the top-right of the log in screen. You might have tried to log into a different country-specific server.
"i can now play but my level return from the begining.. =(.."
 

Lodroth

Hey cacai07,

Towns only get deleted if they haven't reached the EMA yet and even then it takes ~5 weeks. If you haven't logged on for 5 weeks, then it's possible your town was deleted.
It is also possible that you're not logging in on the right servers.

If you look at the URL of your town, does it start with en? eg: en5.forgeofempires.com/game

- L