• Dear forum reader,
    To actively participate in our forum discussions or to start your own threads, in addition to your game account you need a forum account. You can
    REGISTER HERE!
    Please ensure a translation in to English is provided if your post is not in English and to respect your fellow players when posting.
  • We are looking for you!
    Always wanted to join our Support or Forum Team? We are looking for enthusiastic moderators!
    Take a look at our recruitment page for more information and how you can apply:
    Apply
  • Fall Event 2021


    Calling all Bakers! Read all about the Fall Event 2021 here!
  • Forum Contests

    Do you want to win great prizes? Don't forget to check out the current contest here.

Cant log in - only loads to 84%

DeletedUser107714

more info :-

Operating System
Windows 10 Pro 64-bit
CPU
Intel Core i5 3330S @ 2.70GHz 44 °C
Ivy Bridge 22nm Technology
RAM
6.00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28)
Motherboard
Dell Inc. 0T85DC (CPU 1) 28 °C
Graphics
XPS One 2710 (2048x1152@59Hz)
Intel HD Graphics (Dell)
Storage
931GB Western Digital WDC WD10EALX-759BA1 (SATA) 49 °C
Optical Drives
PLDS DVD+-RW DL-8A4SH
Audio
Realtek High Definition Audio
(i'll stop now, until someone advises what further info needed, & how i get that information)
 

DeletedUser99433

I'm getting the same with Firefox. Haven't been able to log in all day in any world including Beta. It gets to around 51% then goes back to login screen. Had it yesterday for half the day on Beta and now it's spread to all worlds.
Cleared Cache
Forced full refresh
Cleared DNS cache
Still no joy