• Dear forum reader,
    To actively participate in our forum discussions or to start your own threads, in addition to your game account you need a forum account. You can
    REGISTER HERE!
    Please ensure a translation in to English is provided if your post is not in English and to respect your fellow players when posting.
  • We are looking for you!
    Always wanted to join our Support or Forum Team? We are looking for enthusiastic moderators!
    Take a look at our recruitment page for more information and how you can apply:
    Apply
  • Fall Event 2021


    Calling all Bakers! Read all about the Fall Event 2021 here!
  • Forum Contests

    Do you want to win great prizes? Don't forget to check out the current contest here.

Forwarded: All townsfolk look exactly the same

Status
Not open for further replies.

El Instituto

Private
Im a mobile user, playing on iPhone XR with the latest update. I play on 7 different Worlds and have noticed this glitch is present on every world I play, tried the browser version with the same account and this bug was not present.

Since around a month ago I noticed every single villager had been replaced with a man on a red shirt. This includes every settlement as well. It basically only affects aesthethics but its getting annoying as I dont see for example, japanesse people walking through japanesse streets.

Ive tried resetting animations on the menu but it just keeps happening 100% of the time
 

Attachments

Cuthwolf

Lieutenant
Im a mobile user, playing on iPhone XR with the latest update. I play on 7 different Worlds and have noticed this glitch is present on every world I play, tried the browser version with the same account and this bug was not present.

Since around a month ago I noticed every single villager had been replaced with a man on a red shirt. This includes every settlement as well. It basically only affects aesthethics but its getting annoying as I dont see for example, japanesse people walking through japanesse streets.

Ive tried resetting animations on the menu but it just keeps happening 100% of the time
If it annoys you there is the option of turning off the animations
 
Status
Not open for further replies.