Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Contributing to a great building with 0 forge points

  1. #1
    Private
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Romania
    Posts
    7

    build Contributing to a great building with 0 forge points

    Starting from version 0.24 you could view the amount of forge points that individual player contributed to each level of the great buildings (in version 0.23 you could view only the contributions to the current level).

    In the case when you don't have any forge points available if you start navigating between the various levels of a friend's great building when you return to the current level's page the "Use 2 Forge Points" button will be displayed and it will be active. The "Use 1 Forge Point" button next to it will still be inactive.

    If you click on the active "Use 2 Forge Points" button nothing happens at the first sight. But if you to the list of great buildings where you are contributing in the town hall's "News" tab you will noticed that you are listed as a contributor to that great building. If there aren't too many contributors you might even get rewarded for the position occupied in the contributors list: you'll get forge points, medals and blueprint pieces (I am not sure of this as the current level is not finished yet!).

    See attached screenshots.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Master Corporal
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    129

    Default

    you find funny bugs haha! i confirm

  3. #3
    Monarch Lodroth's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    the Twisting Nethers
    Lodroth's Journal
    Posts
    1,706

    Default

    There has been a fix and now the second button doesn't show if you don't have any FPs.
    Can anyone confirm?

  4. #4
    Corporal NimaV's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Persia
    Posts
    99

    Default

    i can confirm that it is still showing , i used it and same bug happened , tested it 5 min ago

    bug5.jpg

  5. #5
    Monarch Lodroth's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    the Twisting Nethers
    Lodroth's Journal
    Posts
    1,706

    Default

    Have you tried a cookie and cache clear and checked again?

    EDIT: I just went to every single GB in my guild, clicked on them, waited for the list to load, then exited.
    Maybe around 20 GBs in total.

    I am not getting this bug.
    Can you please clarify if there are certain steps that need to be taken to get this bug?

    Is the "Donate 2 FPs" button still showing for you, even if you have 0 FPs?
    Last edited by Lodroth; 19-01-2013 at 11:52.

  6. #6
    Corporal NimaV's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Persia
    Posts
    99

    Default

    i cleared cache and cookies and it is still showing

    mate you need to go and check levels of contribution then this button will show up ,
    For example my Castel del monte is level 4 , you need to go and check those who contributed for level 3 then come back to level 4 then you can see this button , i will post screen shots soon.

    1- click on a GB and then click back button

    Spoiler:


    2- Press Forward button

    Spoiler:


    3- now this button apears

    Spoiler:
    Last edited by Lodroth; 19-01-2013 at 12:31.

  7. #7
    Monarch Lodroth's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    the Twisting Nethers
    Lodroth's Journal
    Posts
    1,706

    Default

    Thanks for those steps, NimaV!

    Confirmed.

  8. #8
    Monarch Lodroth's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    the Twisting Nethers
    Lodroth's Journal
    Posts
    1,706

    Default

    This seems to be fixed now, can anyone confirm?

  9. #9
    Emperor byeordie's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Wherever I game
    byeordie's Journal
    Posts
    3,027

    Default

    It's been confirmed fixed since v0.25.
    Last edited by byeordie; 06-02-2013 at 22:26.
    ByeorDye - Wishing Well Tracker

    May have lost my yellow, but I still got my sig!

  10. #10
    Monarch Lodroth's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    the Twisting Nethers
    Lodroth's Journal
    Posts
    1,706

    Default

    I know it's confirmed, I was asking for confirmation that it's fixed now, since this glitch doesn't work for me anymore with the method NimaV posted.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •